DAGENS LUNCH VECKA 47

Måndag

Stekt kummel med bakade kålrötter, senapscreme, kokt potatis

Chicken Thai, serveras med ris

 

Tisdag

Sotad långa med pumpa, grönkål, musselskum och kokt potatis

Pasta bolognese, serveras med riven parmesan och ruccola

Onsdag

Havets Wallenbergare, tryffelkokt kål, lingon, potatispure

Dillkött på högrev, serveras med kokt potatis

Torsdag

Fishtaco, mjukt tortillabröd, chilimajonäs och tillbehör

Ärtsoppa med rimmat bogfläsk, pannkakor med sylt och grädde

Fredag

Kokt torsk med ägg- och persiljesås, ärtor och kokt potatis

Köttfärsbiffar med fetaost, rostad vitlöksås och rotfrukter

 

Veckans vegetariska

Måndag-Onsdag

Provencalsk kikärtspannkaka med grillade grönsaker, tomatsalsa och auberginecreme

Torsdag-Fredag

Potatisgnocci med grönkålspesto, svamp, brysselkål

och riven parmesan

Serveras alla vardagar 11.30-15.00

98kr

inkl. salladsbuffé, hembakat bröd,

stilla- eller bubbelvatten, kaffe och något sött