Dagens Lunch v4

Måndag

Ugnsbakad kolja, krondillskum, rostad blomkål och kokt potatis

Lammfärsbiffar, serveras med rostad potatis och tzatziki

Tisdag

Stekt sej med skagenröra, ärtor och kokt potatis

Oxbringa med pepparrotsås, morot och persiljeslungad potatis

Onsdag

Stekt kummel med senapscréme, bakad kålrot, potatispuré

Kyckling i röd curry, serveras med ris

Torsdag

Citronbakad kolja, vitvinsås, brysselkål och potatispuré

Ärtsoppa med rimmat bogfläsk, pannkakor med sylt och grädde

Fredag

Sotad långa serveras med varm potatissallad och örtcréme

Boeuf bourguignon med potatispuré

 

Veckans vegetariska

Måndag-Onsdag

Tomatrisotto med vitlök, champinjoner och spenat

Torsdag-Fredag

Farinata med rosmarinbakade betor, getost och honung

Serveras måndag-fredag 11.30-15.00

98kr

inkl. salladsbuffé, hembakat bröd,

stilla- eller bubbelvatten,

kaffe och något sött