Vecka 50

Måndag

Ångad sej med brynt smör, rödbetor, kapris och kokt potatis

Ugnstekt falukorv med potatispuré

Tisdag

Stekt kummel, ramslökscréme, potatis- och rotfruktsallad

Biff lindström, gräddsås, brynt lök och rostad potatis

Onsdag

Fisk- och skaldjursgryta med tomat, fänkål, räkor, kokt potatis

Biff stroganoff, serveras med ris och créme fraiche

Torsdag

Havets wallenbergare, lingon, brynt smör och potatispuré

Ärtsoppa med rimmat bogfläsk, pannkakor med sylt och grädde

Fredag

Ugnsbakad kolja, ört- och vitvinsås, champinjoner, kokt potatis

Chicken thai med ris

 

Veckans vegetariska

Måndag-onsdag

Blomkålscurry med chili, kokosmjölk, lime och ris

Torsdag-fredag

Varm glasnudelsallad, krispig ostronskivling, pak-soi, vårlök

Serveras Mån-Onsdag 11.30-15.00

Tors-Fredag 11.30-14.00

98kr

inkl. salladsbuffé, hembakat bröd,

stilla- eller bubbelvatten,

kaffe och något sött