Helgkasse, lördagen den 17 april

 

Förrätt

Jordärtskockssoppa med knaperstekt sidfläsk

och jordärtskockschips

Trimbach, Riesling, 2017, Nr: 2639

 

Varmrätter

Smörstekt torskrygg med sparris, ramslökssås

samt en potatis- & palsternackspuré

Hunters Sauvignon Blanc, 2019, Nr: 6202

Eller

Ryggbiff med potatisgratäng, pepparsås

och rostade morötter
Lat 42, Gran Reserva, 2014, Nr: 12679

Dessert

Karamelliserade äpplen med vaniljkräm och havresmul

Dr Loosen, Riesling Beerenauslese, 2017, Nr: 5364

Pris: 295:-/person 

För att beställa hör ni av er via:
Mail: info@hotellnordevik.com

Telefon: 0705-677089

 

Önskar ni köpa dryckerna i menyn finns de på Systembolaget i Skärhamn.

Har ni några allergier får ni informera om detta vid beställningen.

 

Ni hämtar er kasse på Södra Hamnen 12,

Lördagen den 17 april mellan kl 12.00-14.00

Smaklig läsning 🙂