Oj vilken vecka det var förra veckan också, tack än en gång, ni är fantastiska!

Helgkassen innehåller en nästan färdig trerättersmeny där allt som behöver göras är den sista uppvärmningen.

Varje vecka framöver kommer vi att presentera en ny meny med två olika förrätter samt två olika varmrätter som ni får välja mellan som sedan avslutas med

en dessert.

Denna vecka har vi även lagt till passande vinförslag till alla rätter, vi har även kollat så att de finns på Systembolaget i Skärhamn.

Helgkassen kostar 295:- per person och kan beställas fram till på torsdag kl: 19.00.

Upphämtning av Helgkassen görs på:

Fredag på Hotell Nordevik kl: 16:00-18:00

och

Lördag på Pater Noster krog kl: 16:00-18:00

Om ni är intresserade av vinerna som vi föreslagit i menyn handlas de lättast på Systembolaget i Skärhamn.

Självklart finns det möjligheter för specialkost.

För att beställa kan ni maila eller ringa:
Maila till info@hotellnordevik.com

Ring till 0705-677089

Helgkassen från Pater Noster v.48

Förrätter

Jordärtskockssoppa med krispig chorizo

och friterad jordärtskocka

Bourgogne Aligoté, Joseph Drouhin, 2019, nr 5500

Eller 

Fläsksida bakad i ponzu med romansallad,

koriander, vårlök, chili och srirachamajonnäs

Ruppertsberger Nussbien, Riesling Kabinett, 2019, nr 5901

 

Varmrätter

Torskrygg med musselsås, fänkål,

dill och potatispuré smaksatt med västerbottenost

Côtes de Saumon, Chardonnay Sauvignon Blanc, 2017, nr 73988

Eller

Kalvytterfilé med potatiskaka,

rödvinssås, syltlök och Kungsmusslingsvamp

Noble Vines 667, Pinot Noir, 2018, nr 6611

Desserter

Mjölkchokladmousse

med hallon och rostade hasselnötter

Brachetto d´Acqui, Braida, 2019, nr 6260

Om ni är intresserade av vinerna som vi föreslagit i menyn handlas de lättast på Systembolaget i Skärhamn.

Smakliga hälsningar 🙂